Αναγνώστες

3.02.2011

Κόκκινο ζουμερό καρπούζι



Μιας και μπήκε η άνοιξη (τυπικά,γιατί ουσιαστικά τώρα είναι ο χειμώνας), σκέφτηκα να σας κεράσω μια ζουμερή κατακόκκινη  φέτα καρπούζι. Έτσι για να δώσουμε και λίγο χρώμα στις μουντές, απ’ όλες τις απόψεις ημέρες, που ζούμε.
  
                    
Όπως βλέπετε, είναι ένα ξύλο το οποίο αν δεν το ξεχώριζα, θα είχε είδη καεί στη σόμπα. 
Δεν το επεξεργάστηκα καθόλου, παρά μόνο ξεκίνησα με πλαστικό, έβαψα τη φλούδα, προχώρησα στο κόκκινο και τέλος πρόσθεσα και τα κουκουτσάκια.




Μμμμμμ.....!  Νοστιμότατο!

3 σχόλια: