Αναγνώστες

1.30.2012

Αφιερωμένο στο handmadeart2

Έργο της Λαλαούνη 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο: http://2handmadeart.blogspot.com/   που με μεγάλη μου λύπη, διάβασα ότι σκοπεύει να σταματήσει τις αναρτήσεις του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για όσα έμαθα, και αντέγραψα, από αυτό το όμορφο σπιτάκι.
Είναι ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα σπιτάκια που πρωτοανακάλυψα και επισκεπτόμουν. 
Το σπιτάκι της Μαρίας Κάντζαλη ήταν το κίνητρο, να τολμήσω να φτιάξω και 'γω το δικό μου σπιτάκι. Μέσα απ' αυτό γνώρισα τις ομορφιές που μπορείς να πλάσεις με τον πηλό, αν και τον είχα διδαχτεί παλιότερα και όχι μόνο. Γνώρισα το υπέροχο αυτό μπλογκοχωριό με τις απίθανες δημιουργίες.
Να είστε πάντα καλά Μαρία και Μισιρλού!!!!!!!!!!!!

12 σχόλια:

  1. ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/31/2012

    Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ..ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ......ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ...ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!
    ΜΑΡΙΑ
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα που κλείνει ένα τόσο υπέροχο blog.
    Σεβόμαστε την επιθυμία τους.
    Θα μας λείψουν πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναναι καλα τα κοριτσια..καλη σου μερα Αναστασια..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κορίτσια αξίζουν τέτοιες αναρτήσεις. Αναστασία μου σου απάντησε η Μαρία οπότε τα δικά μας σχόλια περισσεύουν. Εγώ να ευχηθώ να είναι καλά και με κάποιον τρόπο θα τις ξανασυναντήσουμε σίγουρα. Είναι τόσο δημιουργικά κορίτσια που σίγουρα θα μαθαίνουμε γι'αυτές.Καλημέρα και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΡΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φεύγουν γιατί έτσι αισθάνθηκαν ότι έπρεπαν να κάνουν…. ή γιατί δεν γινόταν αλλιώς!!!!!!! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το σεβαστούμε και να τις ευχαριστήσουμε για όσα μας έδωσαν τόσο καιρό…. και για κάτι ακόμα… γιατί άφησαν πίσω τους τόσους άξιους συνεχιστές ένας από τους οποίους είσαι και εσύ!!!!!!!!!!! Μέσα από την δική σου ανάρτηση θα τους πω και εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μας λείψουν πολύ!!!Ισως κάποια στιγμή να αλλάξουν γνώμη!Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματι θα μάς λείψουν πολύ ! Αλλά όπως ειπαμε , αγάπη είναι να σέβεσαι τον άλλον και τωρα τα κοριτσια μάς έδειξαν ότι αυτό το κάνουν πράξη! Αναστασία, μπράβο για την γλυκειά ανάρτηση! Φιλιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το λυπηρό είναι που κατέργησαν και το blog. Όταν κλείνει ένα μπλοκοσπιτάκι χάνεται ένας μικρός κόσμος..
    Καλό ξημέρωμα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ γλυκιά σκέψη η ανάρτηση σου αυτή.
    Τα κορίτσια τα γνώρισα για λίγο αλλά πήρα τόσα πολλά απο αυτές!!! Δεν νομίζω όμως ότι ο κόσμος που έχτισαν εδώ μέσα χάθηκε! Αντιθέτως όλες μας έχουν κάτι από αυτές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή